Instruktører


Anne Haue RasmussenJeg kommer oprindeligt fra Gundsømagle og har lavet gymnastik i rigtig rigtig mange år, både som gymnast og som instruktør og i flere forskellige foreninger. Jeg har undervist i ca. 25 år hovedsageligt på børnehold i alderen 5-10 år.
Som træner går jeg op i at styrke den motoriske grundtræning, at skabe trygge rammer, gode oplevelser og muligheder for at alle slags børn skal kunne dyrke gymnastik.
 

Uddannelse:
Gymnastikinstruktøruddannelse 2
Springsikker Basis
Faglig Uddannelse

Hold i SIF:
Børn med motoriske udfordringer

Anne Hega Nielsen

Har ”altid” gået til gymnastik, og har undervist børn, unge, voksne og ældre siden 13-års alderen.
Har i ungdommen rejst som rytmisk instruktør med Helsingør-gymnasterne på opvisningsture i USA, Asien, Europa og Norden.
Har som aktiv gymnast deltaget i mange DGF konkurrencer i Grand Prix og Rytmisk Sportsgymnastik, på hold og individuelt.
Har gået på landsdelshold fra 19-års alderen, senest på Roskilde Master Rep.
Med årene har jeg flyttet mit focus fra opvisningsgymnastikken til den vigtige grundtræning, som vi alle har brug for.

Styrke, mobilitet, balance, stabilitet, koordination, puls – vi skal det hele igennem. Jeg lægger vægt på at deltagerne får det optimale ud af træningen, og guider mundtligt i hele timen. Min undervisning er for alle.

Jeg har undervist i SIF i mange år – og fortsætter som instruktør her pga foreningens grundholdning: at der er plads til alle, og at vi osse skal være en social forening.

Uddannelse:
Instruktøruddannelse
Faglig uddannelse

Hold i SIF:
Kroppen Rundt
Anne Marie Fridorf

Baggrund:
Instruktør i SIF sæson 2015-2016 for Yoga-holdet

Uddannelse:
Faglig uddannelse

Hold i SIF:
Yoga
Anton Mervig Schrøder

Jeg er 19 år, og jeg kommer her fra Roskilde. Jeg har trænet parkour i 7 år I 18/19-sæsonen gik jeg på Sorø Gymnastikefterskole, hvor jeg blandt andet var på et team, som underviste skolens weekendsgæster. I de to sidste år har jeg undervist parkour både her i foreningen og i Himmelev-Veddelev Gymnastikforening.
Jeg nyder at undervise og at følge børnenes udvikling - både individuelt samt som hold. Udover at være instruktør læser jeg bioteknologi i mit sidste år på Roskilde Katedralskole.

Uddannelse:
Parkourinstruktøruddannelse

Hold i SIF:
Parkour 9-11 år
Parkour fra 12 år
Astrid Christine Bay

Jeg har gået til gymnastik i 10 år på flere forskellige hold først som springer, men i de senere år primært nørdet den rytmiske del. Jeg kommer fra Roskilde, og har gået på flere hold i SIF senest SIF Ynglingepiger. Derudover har jeg også gået på DGI Junior-rep og HGF Gymteam. Jeg har i løbet af de 5 år jeg har undervist hold for både piger og drenge, og større og små børn.
Som træner er det vigtigt for mig at skabe et rum hvor man kan udvikle sig gymnastisk, men også personligt.


Uddannelse:
Gymnastikinstruktøruddannelse 1

Hold i SIF:
Dans og Rytme 11-14 år
Augusta Hjerrild-Barnewitz

Jeg har gået til gymnastik i 7 år på forskellige hold her i SIF. Jeg har også gået på DGI junior-rep og aspirant hold, derudover har jeg haft et efterskoleophold på Vejstrup efterskole.
Jeg har undervist i tre år som hjælpetræner i SIF på forskellige pigehold fra 1-4 klasse. Dette bliver mit første år som instruktør, og det glæder jeg mig rigtig meget til.
Som træner går jeg op i, at alle mine gymnaster har en god og sjov trænning, og udvikler sig med gymnastikken helt i deres eget tempo.

Uddannelse:

Hold i SIF:
SIF Piger 0 kl
Berit Westergaard

Baggrund:
Jeg har været instruktør på DameFIt holdet i 3 sæsoner. Jeg har en Step instruktør uddannelse, Crossfit 7, Puls & styrke instruktør og er i gang med løbe instruktør uddannelse.

Uddannelse:
Instruktøruddannelse
Step udd.
Puls og styrke udd.
Crossgym 7
Løbetræner
Diverse DGI inspirations kurser, step, puls & styrke, effekt, elastikker, funktionel træning

Hold i SIF:
Dame Fit
Christian Larsen

Mit navn er Christian Larsen, jeg er 24 år gammel og har en kæmpe passion for gymnastik. Jeg er opvokset i Solrød Strand og lavet gymnastik i Gadstrup og Roskilde Teamgym i 15 år. Derudover har jeg haft et år på Gymnastikefterskolen Stevns. Til dagligt læser jeg til lærer i København. Et fun facts er at jeg synes ananas på pizza er fantastisk.

Jeg har som instruktør undervist i 6-7 sæsoner. Herunder Mini og Micro drenge i Roskilde Teamgym, derudover har jeg gjort mig erfaringer i Solrød med et opvisningshold, både drenge og piger i alderen 12-18. Ydermere har jeg haft to sæsoner i Canada og Japan hvor jeg har undervist i skiløb samt hvordan man bliver den gode instruktør.

Som instruktør går jeg op i sikkerhed, sjov og læring. Derudover vil jeg give gymnasterne ud fra holdes og individuelle forudsætninger, muligheden for at kunne udvikle sig samtidig med vægter jeg fællesskabet og gode relationer højt. 

Uddannelse:
Springsikker Trampet og Måtte
Springsikker SMT1
Springsikker SMT2

Hold i SIF:
Junior Piger 7 kl+
Christina Omø Agerholm

Jeg har gået til gymnastik i 9 år. Alle årene har været i SIF, og et enkelt et af årene gik jeg også på DGI junior-rep.
Jeg har været hjælpeinstruktør i SIF i 4 år, hvor jeg har undervist piger fra 1. til 6. Klasse. I år skal jeg være instruktør på 0. Klasses piger.
Som instruktør synes jeg, at det er vigtig, at gymnasterne udvikler sig på deres eget niveau, imens de har det trygt og sjovt.

Uddannelse:

Hold i SIF:
SIF Piger 0 kl
Cille Matzen

Uddannelse:
Gymnastikinstruktøruddannelse 1
Springsikker SMT1

Hold i SIF:
Mini Piger 5-6 kl
Clara Munk-Mikkelsen

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 1 år, og har danset siden 3 klasse. 
Jeg har gået på lokal hold i SIF hele mit liv; senest Yngelingepiger og Fællesholdet. Derudover har jeg gået på DGI Junior øst, DGI MiniRep Storkøbenhavn og Stevns Elite.
Jeg gik på Gymnastikefterskolen Stevns årgang 18/19

Uddannelse:
Gymnastikinstruktøruddannelse 2
Danser hos Vejlebo dans og Copenhagen dance space

Hold i SIF:
Mini Ynglinge Dans og Rytme 14-16 år
 
Emma Sivebæk

Jeg har gået til gymnastik siden 2-3 års alderen, hvor jeg primært har gået på hold i SIF igennem det hele, men også været en tur forbi DGI Junior rep og et efterskoleophold på Gunslevholm Idrætsefterskole. Jeg har undervist i gymnastik i 11 år, hvor jeg har haft alle aldre - både drenge og piger. Det har både været i SIF og i DGI.
Som instruktør ønsker jeg at udvikle mine gymnaster uanset niveau og alder, og få gymnasterne til at glæde sig til træning.

Uddannelse:
Gymnastikinstruktøruddannelse 1 & 2
Springsikker SMT 1

Hold i SIF:
Tøse Tons 1-2 kl
Frederikke From ZiernheldUddannelse:


Hold i SIF:
 
Frida Marie Jensen

Uddannelse:
Faglig Uddannet
DGI inspiration for Forældre børne hold
DGI Naturtræning

Hold i SIF:
Mig og Mor/Far Går Til Gymnastik
Frida Sivebæk

Jeg startede min gymnastikkarriere i SIF, hvor jeg nu har gået til gymnastik i 17 år. Jeg har dog prøvet min gymnastikfærdigheder af på bl.a. Teamgym og DGI Junior Rep. Jeg har i de sidste 7 år været instruktør for både piger og drenge i alle aldre. 
Det er vigtigt for mig, som træner, at der er plads til alle, dermed skal alle gymnaster føle sig trygge til gymnastik. Det ligeledes vigtigt for mig, at man udvikler sig både på det personlige plan, men selvfølgelig også som gymnast.

Uddannelse:
Gymnastikinstruktøruddannelse 1 & 2
Springsikker SMT1

Hold i SIF:
Tøse Tons Piger 1-2 kl
Hanne Østergaard Bertelsen

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2 år, så det er en del år. Jeg kommer oprindelig fra Frederikssund og har gået på rephold i Frederiksborg amt og i Roskilde. Derefter på afterrep og nu går jeg på Masterrep i Roskilde. Jeg går også på flere hold i SIF.  Jeg har været på Ollerup gymnastikhøjskole og har en læreruddannelse med idræt som speciale.  
Jeg har undervist i gymnastik siden jeg var 13 år i Frederikssund, Smørum og SIF.
Som træner fokuserer jeg på at skabe fællesskaber, at alle udvikler sig både gymnastisk, socialt og kognitivt, og så skal vi grine sammen. 

Uddannelse:
Gymnastikinstrultøruddannelse 2
Springsikker Basis
Faglig Uddannelse

Hold i SIF:
Get2Sport
Helga Vinter


Uddannelse:
Instruktøruddannelse
Faglig Uddannelse

Hold i SIF:
Kroppen Rundt
Børne Yoga 6-10 år
Jeppe Bardrum

Jeg har gået til gymnastik i 10 år på mange forskellige hold. Jeg kommer oprindeligt fra Ledøje-Smørum Gymnastikforening og har siden gået på DGI Junior-rep, Roskilde TeamGym Seniorherrer, Stevns Elite, Københavns Rep-hold og Ollerups Elitehold. Jeg har også haft ophold på Gymnastikefterskolen Stevns og Gymnastikhøjskolen i Ollerup.
Jeg har i 9 år undervist både drenge og piger i alle aldre i Smørum, Hedehusene GF, DGI og lavet camps for både SIF og Stevns. 
Som træner går jeg op i, at skabe trygge rammer til mine gymnaster, så de kan udvikle sig både som gymnast og som person.

Uddannelse:
Gymnastikinstruktøruddannelse 1
Springsikker Basis
Springsikker SMT2

Hold i SIF:
Drengespring 3-4 kl.
Boys Gym 5 kl+
Fællesholdet
Jeppe Østergaard

Jeg er 22 år og har både lavet opvisnings- og konkurrencegymnastik, bl.a. på Stevnselite, Landsdelshold og i Roskilde TeamGym. De sidste par år har jeg været med i en masse spændene projekter så som 10.000 på 10, afviklet af en masse camps og stiftet Roskilde Gymshow sammen med Christian Harck. Jeg har det sidste år været lærer på Gørlev Idrætsefterskole. 

Gymnastikinstruktøruddannelse 1 & 2
Instruktøruddannelse
Springsikker Trampet og Måtte
Springsikker SMT2

Hold i SIF:
Fællesholdet
Kasper Dyrmose

Jeg er en frisk, ung mand med interesse for nye udfordringer. Jeg er 24 år og er vokset op med gymnastikken helt tæt på. Jeg har selv dyrket gymnastik hele mit liv, både på konkurrence- og opvisningshold, heraf adskillelige år på DGI junior rep., lokale opvisningshold, et år på Gymnastik Efterskolen Stevns 13/14, Gadstrup TeamGym, Power Tumbling på Ollerup F18 og nu er det min 6. sæson på Storkøbenhavs REP-hold.
I forlængelse af mit engagement i gymnastikken, læser jeg til dagligt til Fysioterapeut på Absalon og bruger også mange timer på selvtræning, både styrke og gymnastik.
Igennem min tid som træner har jeg videreudviklet mine kompetencer med adskillelige kurser for både modtagelse, teknik og træningsmetoder.

Uddannelse:
Gymnastikinstruktøruddannelse 1 & 2
Springsikker Basis
Springsikker Trampet og Måtte
Springsikker SMT1
Springsikker SMT2
Faglig Uddannet 

Hold i SIF:
Boys Gym 5 kl+
Kismet Eva Munk

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 4 år, og undervist siden jeg kom hjem fra Gunslevholm Idrætsefterskole hvor jeg gik på 4 årgang.Jeg har gået på flere lokal og landsdelshold, i DGi Storstrømmen hvor jeg er født og vokset op.
Jeg gør meget ud af, at alle mine gymnaster skal have det sjovt ,og føle sig trygge til gymnastik.
De sidste 15 år har jeg undervist børne og unge hold i SIF.

Uddannelse:
Gymnastikintruktøruddannelse 1 & 2
Springsikker Basis

Hold i SIF:
Piger 3-4 klasse 
 
Leonore Kirstine Juul-Zeuthen

Jeg har gået til gymnastik, fra jeg var helt lille på en del forskellige hold, blandt andet springgymnastik, dansehold og rope skipping. Jeg har været hjælpeinstruktør i tre år på flere forskellige slags gymnastikhold i Ølstykke Gymnastik Forening, heriblandt spring, puslingehold og rope skipping.
Jeg er flyttet til Roskilde i år, og dette er mit første år som gymnastikinstruktør.
Når jeg arbejder med børn til gymnastik, er det vigtigt for mig, at alle føler sig trygge og går glade hjem efter en sjov gymnastiktime.

Uddannelse:

Hold i SIF:
Loppespring 4-5 år
 
Liva Maria Halborg

Jeg kommer fra Roskilde og har gået til gymnastik i 15 år på flere forskellige hold. Da jeg startede som 3-årig var det på forældre-barn-holdet. Siden hen har jeg fulgt de forskellige hold i SIF alt efter min alder og klassetrin. I 8. klasse startede jeg på Talenthold Greve. Desuden har jeg også gået på DGI juniorrep og SIF ynglinge piger. Jeg har også haft et ophold på Gymnastikefterskolen Stevns. Jeg har i 2 år undervist både drenge og piger i gymnastik i alderen 3-5 år.
Som træner går jeg op i at skabe trygge rammer for mine gymnaster, så de helt fra barnsben får gode oplevelser med gymnastikken. Det tror jeg på udvikler dem på bedste vis, både som gymnast og som person.

Uddannelse:

Hold i SIF:
SIF Piger 0 kl
Lotte Frandsen

Jeg har gået til gymnastik i 9 år på mange forskellige hold. Jeg kommer oprindeligt fra Jyderup, hvor jeg har gået størstedelen af min gymnastik tid. Udover det har jeg gået på performance hold i Holbæk og Foxy i Roskilde.
Jeg har undervist i piger i alderen 7-9 år i rytmisk gymnastik og dans i 3 år.
Som instruktør går jeg op i at skabe et trykt miljø, hvor gymnasterne kan udvikle sig og have det sjovt sammen.

Uddannelse:

Hold i SIF:
Dans og Rytme 11-13 år
Maja Egholm

Jeg har gået på diverse rep. hold i både Roskilde og København. Desuden har jeg efter et ophold på Gerlev Idrætshøjskole givet mig i kast med moderne dans. Jeg har en instruktøruddannelse og har undervist både lokalhold og DGI's Juniorhold.

Uddannelse:
Gymnastikinstruktøruddannelse 2

Hold i SIF:
Ynglingepiger 16+
Malene Aagaard Olsen

Jeg er uddannet aerobicinstruktør i 2003 fra Kenneth Stenlund Studion i København. Har efterfølgende taget en masse kurser bla. uddannet som Crossgym 7 instruktør, Effekt og Step inspirations kurser. Jeg har haft DameFit holdet siden 2004, kun afbrudt af en enkelt barsel.

Uddannelse:
Instruktøruddannelse
Aerobic uddannelse Kenneth Steenlund Studio

Hold i SIF:
Dame Fit
Mikkel Darling Brink

Første gang jeg befandt mig i en gymnastiksal, var da min mor slæbte mig med på hendes puslingehold. Her var jeg omkring de 3 år. Siden fortsatte jeg derud af, og blev ved som aktiv indtil jeg var 28 år. Her sluttede min egen ”gymnastik-karriere”. Udover forskellige lokale foreningshold, har jeg også været med på DGI junior og Rep-hold.
Jeg har sideløbende med min rolle som gymnastikinstruktør også medvirket i bestyrelsesarbejde.
Jeg har undervist både piger og drenge – primært i alderen 6-18 år. Samlet set er det vel snart blevet til 20-25 år i trænergerningen. I foreninger som SIF, Hvidovre og Jyllinge. Jeg har trænet konkurrencehold og undervist motorikhold.

Min filosofi inden for gymnastik er at der skal være balance – altså leg og sjov i skøn forening med at udviklingstrinene hos gymnasterne sker løbende. Gymnastiktræningen SKAL altid være forbundet med glæde og godt fælleskab.

Uddannelse:
Instruktøruddannelse
Springsikker Basis
Springsikker Trampet og Måtte
Springsikker SMT1

Hold i SIF:
Roskilde Drengene 0-2 kl
Ozkar Simonyan


Uddannelse:
Parkourinstruktøruddannelse

Hold i SIF:
Parkour 9-13 år
Pia Grønlund Gudmansen

Baggrund:


Uddannelse:
Faglig Uddannelse

Hold i SIF:
Kroppen Rundt
Rasmus Brink-Frendrup

Uddannelse:
Instruktøruddannelse
Springsikker Basis

Hold i SIF:
Roskilde Drengene 0-2 kl
Sophie Bækgaard

Jeg har gået til dans i omkring 10 år nu. Jeg kommer fra Roskilde, og har danset hos Reinhardt dans i al den tid. Jeg gik til gymnastik da jeg var helt lille, og derudover har jeg gået på efterskole 1 år, hvor jeg gik på danselinjen og trænede meget rytmisk gymnastik.
Det er mit første år som instruktør, dog har jeg haft et dansehold på min gamle skole, som jeg selv var med til at starte op. Her trænede vi piger fra SFO’en
Som træner vil jeg gerne have at danserne glæder sig til at komme til træning, og går hjem med en god følelse i maven. Det skal være sjovt og lærerigt.

Uddannelse:

Hold i SIF:
Dans og Rytme 7-10 år
Stine Juul-Zeuthen

Jeg har lavet gymnastik hele mit liv. Efter et ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup har jeg gået på dame opvisningshold i København og Ølstykke.
Jeg har gennem de sidste 30 år undervist mange forskellige hold, primært børnehold. De sidste fem år har jeg haft rope skipping hold for både micro, mini og junior.
Som instruktør lægger jeg vægt på, at børnene skal møde op til en velforberedt instruktør, der giver dem en sjov gymnastiktime, hvor de udvikler sig gymnastisk samtidig med, at de trives og hygger sig.


Uddannelse:


Hold i SIF:
Rope Skipping 2 - 6 klasse
Susanne Holm Hansen

Jeg har undervist unge piger, seriehold og M/K motion, damer, crossgym 7, herrehold. Jeg har været gymnast siden jeg var helt lille

Uddannelse:
Gymnastikinstruktøruddannelse 1 & 2
Cross Gym
DGI Inspirationskurser

Hold i SIF:
Herrer Cross Gym og Motion
Terese Lynge Hansen

Jeg har siden jeg var helt lille været gymnast i sif og da jeg blev ældre blev jeg hjælpeinstruktør i sif og er nu instruktør her. Udover at have går top hold i sif har jeg gået på DGI junior-rep. Jeg har været hjælpeinstruktør i 4 år for både piger og drenge. I år bliver midt første år som instruktør.
Som træner går jeg op i at man kan have det sjovt og samtidigt lære noget.

Uddannelse:
Springsikker SMT1

Hold i SIF:
Spring-Rytme Piger 3-4 kl
Mini Piger 5-6 kl

Hjælpeinstruktører

Anders Visholm Madsen

Jeg har gået til gymnastik i 13 år på flere forskellige hold.  Jeg har gået på hold i ODK (i København), HVG og SIF i Roskilde. Sidste år gik jeg på DGI Junior Øst og det gør jeg også i år. 
Det er mit første år som hjælpetræner. 
For mig handler gymnastik om fællesskab, fysisk udvikling og at have det sjovt. 

Uddannelse:
Hjælpertræneruddannelse 1

Hold i SIF:
Roskilde Drengene 0-2 kl
Astrid Øland Ullum

Jeg hedder Astrid og kommer fra Roskilde. Jeg har gået til gymnastik i 18 år på rigtig mange forskellige hold rundt i landet. Fx DGI juniorrep, ynglingepiger i SIF og rex-holdet m.fl. Jeg dyrkede også en masse gymnastik da jeg gik på Ringe Efterskole.
Jeg har været hjælpeinstruktør i 7 år i SIF og har undervist børn i alderen 2-11 år samt deltaget i gymnastikcamps.
Som træner fokuserer jeg på at børnene kan have det sjovt samtidig med at de udvikler sig. Jeg forsøger med trygge rammer at udfordre børnene i forhold til deres individuelle niveau. Det betyder meget for mig når et barn har lært noget nyt – uanset om det er den første kolbøtte eller en flikflak. Jeg sigter efter at give alle børn en god oplevelse og fokuserer især på at ”skubbe” dem så de kan være stolte af sig selv når de går hjem.

Uddannelse:
Hjælpertræneruddannelse 1 & 2

Hold i SIF:
Spring-Rytme Piger 3-4 kl
Augusta Brandt Heurlin

Jeg har gået til gymnastik i 2 år på 3 forskellige hold. Jeg bor i Roskilde.
Det er mit første år som hjælpetræner, så jeg glæder mig virkelig meget.
Som hjælpetræner går jeg op i at børnene har det sjovt og får leget nogle sjove lege samtidig med at de også lærer og udvikler sig.

Uddannelse:
Hjælpetræneruddannelse 1

Hold i SIF:
Spirespring 3-4 år
Carl Emil Sjørslev

Hej, jeg er en dreng på 17 år og jeg går i 2g på gymnasiet. Jeg har dyrket gymnastik gennem hele mit liv, og jeg elsker at udfordre mig selv og forsøge at blive bedre.
Efter mange år som gymnast, var det naturligt for mig selv at blive træner, så jeg kunne videregive det jeg selv har lært. 

Uddannelse:
Hjælpetræneruddannelse 1 & 2
Springsikker Basis

Hold i SIF:
Spring-Rytme Piger 3-4 kl
Tøse Tons 1-2 kl
Clara Darling Brink-Pedersen

Uddannelse:

Hold i SIF:
Roskilde Drengene 0-2 kl
Emilie Bækgaard

Uddannelse:

Hold i SIF:
Dans og Rytme 7-10 år
Freja Bjerring Scherfig

Jeg har gået til dans og gymnastik siden jeg var seks år, i Hvalsø Gymnastikforening. Jeg danser i min fritid og går på et hold i Hvalsø, turbo spring og rytmer. Jeg elsker at bevæge mig til musik og jeg kan næsten ikke stå stille når jeg hører musik. Det er mit første år som hjælpeinstruktør i SIF.
Jeg vil gerne hjælpe med at gøre gymnastik til noget sjovt og hyggeligt, så alle kan være med.

Uddannelse:

Hold i SIF:
Jump4Fun
Ida Have

Jeg har gået til gymnastik da jeg var helt lille og har derudover gået tre år til gymnastik i Gadstrup. De sidste to år har jeg gået til gymnastik her i SIF. Det er mit første år som hjælpetræner og det glæder jeg mig meget til
Som hjælpeinstruktør går jeg meget op i at skabe en relation til gymnasterne.

Uddannelse:

Hold i SIF:
Spirespring 3-4 år
Johannes Vemb Aa

Jeg har gået til gymnastik i 5 år. De sidste 3 år på Boys Gym, og alle mine gode oplevelser og spring har jeg trænet i SIF. Jeg bor i Roskilde, men jeg har været rundt omkring på mindre træningsophold på efterskoler.
Jeg har på min skole været i en patrulje, der hedder legepatruljen, hvor vi også legede med små skolebørn. Udover det har jeg været hjælpeleder i en F.D.F. forening.
Som træner vil jeg gerne gøre mine unger bedre - ikke bare i spring men også det sociale liv og skabe tryghed hos andre.

Uddannelse:
Hjælpetræneruddannelse 1

Hold i SIF:
Roskilde Drengene 0-2 kl
Klara Sofie Danielsen


Uddannelse:

Hold i SIF:
Spirespring 4-5 år
Mig og Mor/Far går til Gymnastik
 
Kristian Lund Jacobsen

Jeg hedder Kristian og jeg er 14 år gammel. Jeg er en af hjælpetrænerne på 3-4 klasse drenge som jeg også var sidste år og jeg har også trænet andre hold med lidt mindre børn. Jeg har selv gået til gymnastik da jeg var mindre.

Uddannelse:
Springsikker Basis

Hold i SIF:
Drengespring 3-4 kl
Lauge Bech

Jeg har gået til gymnastik i 12 år i SIF. Går lige nu på et drengehold fra 5 klasse og op efter samtidig med DGI junior-rep. Jeg har været hjælpetræner i 2 år og det her er mit 3 år. Jeg har både haft drenge og piger fra alderen 0 til 4 klasse.
Som hjælpetræner kan jeg godt lide at alle på holdet syntes det er rart og sjovt at komme til gymnastik hver gang.

Uddannelse:
Hjælpetræneruddannelse 1
Springsikker Basis

Hold i SIF:
Drengespring 3-4 kl
Laura Backman


Uddannelse:
Hjælpetræneruddannelse 1

Hold i SIF:
Spirespring 3-4 år
Lene Bjerring Scherfig

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille og været instruktør i Hvalsø Gymnastikforening, da jeg var ung. Nu har jeg lyst til at give glæden ved at gå til gymnastik og at bevæge sig, videre til en masse friske piger og drenge.
Det er mit første år som hjælpeinstruktør i SIF.

Uddannelse:
Gymnastikinstruktøruddannelse 1 & 2

Hold i SIF:
Jump4Fun
Maja Dyhr Møller


Uddannelse:
Hjælpetræneruddannelse 1

Hold i SIF:
SIF Piger 0 kl
Loppespring 4-5 år
Marie Møller Gaardsted

Jeg har gået til spring-gymnastik i 2 år på 3 forskellige hold. Og også gået til akrobatik i et år.
Jeg bor i Roskilde.
Det er mit første år som hjælpetræner og jeg glæder mig super meget.
Som hjælpetræner går jeg op at at børnene har det sjovt og på samme tid lærer at udvikle sig.

Uddannelse:
Hjælpetræneruddannelse 1

Hold i SIF:
Spring-Rytme Piger 3-4 kl
 
Mathias Mohr

Jeg har gået til gymnastik hele mit liv, først i SIF også rykkede jeg over til RTG. Jeg bor i født og opvokset i roskilde.
Jeg har været hjælpe træner i foreningen i 2 år og har har haft 0. Klasse piger og 1-2. Klasse piger. I år skal jeg have 3-4. Klasse piger.
Grunden til at jeg er blevet hjælpetræner er at jeg syntes det kunne være fedt at lære andre børn om gymnastikken

Uddannelse:
Springsikker Basis

Hold i SIF:
Spring-Rytme Piger 3-4 kl
Nellie Jørsum

Jeg har gået til gymnastik i 7 år og jeg kommer fra Roskilde.jeg har gået på 4 forskellige SIF hold siden 1 klasse og jeg har gået på DGI junior øst et år. Det er mit første år som hjælpeinstruktør
Som hjælpetræner går jeg op i at gymnasterne skal have det sjovt når de laver gymnastik

Uddannelse:
Hjælpetræneruddannelse 1

Hold i SIF:
Tøse Tons 1-2 kl
Olivia Koogi Titskov


Uddannelse:

Hold i SIF:
Rosalina Angelo JersildUddannelse:

Hold i SIF:
Loppespring 4-5 kl
Sigga Kristensen

Jeg har gået til gymnastik i 8 år. Jeg har gået på 4 forskellige SIF hold, og på DGI junior øst. Det er mit første år somhjælpe instruktør.
Som hjælpeinstruktør går jeg op i at gymnasterne skal have det sjovt, og at de skal have lyst til at komme igen.

Uddannelse:
Hjælpetræneruddannelse 1

Hold i SIF:
Tøse Tons 1-2 kl
 
Sophie Andrea Bendixen

Jeg har gået til gymnastik i 7 år, jeg kommer fra Roskilde. Og har gået på 4 forskellige hold i SIF, blandt andet Junior piger, jeg har også gået på DGI junior øst, 1 år. Det er mit første år som hjælpe instruktør.
Som hjælpeinstruktør går jeg op i at gymnasterne har det sjovt, og at de glæder sig til at komme igen.

Uddannelse:
Hjælpetræneruddannelse 1

Hold i SIF:
Tøse Tons 1-2 kl
Bliv medlem
Tilmeld dig et hold
Kalender
Sønderlundskvarterets Idrætsforening

 


Roskilde | Kildegården 1 | 4000 Roskilde | Tlf.: +45 26258934 | kontakt@sifidraet.dk